Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa FAQ Patroni Kontakt Bank scenariuszy

Środa, 17 października 2018 roku

NAJCZĘSTSZE PROBLEMY PRZY REJESTRACJI

Część z Państwa napotyka podczas rejestracji na jeden z dwóch poniższych problemów. Mamy nadzieję, że te objaśnienia będą dla Państwa pomocne.

1) Niedziałający przycisk ZAREJESTRUJ ZESPÓŁ na końcu formularza rejestracyjnego - Jeżeli po wypełnieniu całego formularza na stronie klikają Państwo w przycisk ZAREJESTRUJ ZESPÓŁ i nic się nie dzieje, należy spróbować zarejestrować się ponownie z innej przeglądarki internetowej.

2) Przysłanie skanu zgody na udział w konkursie z podpisem dyrekcji - Termin zakończenia rejestracji 17 października dotyczy jedynie wypełnienia formularza internetowego. Zgłoszenie z podpisem opiekuna i dyrekcji mogą Państwo przysłać w późniejszym terminie, przed przysłanie raportu . To samo dotyczy zatwierdzenia zespołu. Jeżeli wysłali Państwo skan formularza, a w systemie wciąż widnieje informacja, że zespół jest niezatwierdzony, proszę się tym nie przejmować. Mogą Państwo brać udział w konkursie, a zespół powinien zostać zatwierdzony w ciągu kilku dni.

Przypominamy, że uczestnicy 8. edycji (2017/2018), którzy chcą kontynuować udział w projekcie muszą się zarejestrować. Odzyskanie zeszłorocznego loginu i hasła jest niemożliwe.

Dostajemy dużo pytań o skany zgłoszeń. W Panelu Opiekuna można wgrać tylko jeden plik skanu. Jeśli zgłoszenie zostało zeskanowane do dwóch plików, to proszę oba przesłać mailowo na adres: zdrowojem@fundacjabos.pl

Poniedziałek, 1 października 2018 roku

NOWY TERMIN REJESTRACJI!

W związku z dużym zainteresowaniem projektem zdecydowaliśmy o przedłużeniu terminu rejestracji do etapu jesiennego.

REJESTRACJA DO ETAPU JESIENNEGO POTRWA
DO 17 PAŹDZIERNIKA BR.

Zapraszamy do udziału!

Przypominamy, że termin przesyłania raportu z tego etapu nie ulega zmianie.

Podczas rejestracji polecamy:

>>>  Instrukcja rejestracji (plik pdf)

>>>  Instrukcja zatwierdzania zespołu (plik pdf)

HASŁO: