Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa FAQ Patroni Kontakt Bank scenariuszy

Wtorek, 14 grudnia 2018 roku

NOWY ADRES I NUMER TELEFONU BIURA PROJEKTU

Szanowni Państwo,

uległ zmianie adres oraz numer telefonu do biura konkursu "Zdrowo jem, więcej wiem".

Nowy adres: Fundacja BOŚ, Żelazna 32, 00-832 Warszawa.

Nowy numer: 507 006 579

Prosimy o przesyłanie korespondecji na nowy adres oraz korzystanie z nowego numeru telefonu.

Czwartek, 29 listopada 2018 roku

DZIĘKUJEMY ZA JESIENNE RAPORTY

Wczoraj (środa, 28 listopada) upłynął termin nadsyłania raportów z realizacji zadań w etapie jesiennym. Dziękujemy wszystkim zespołom, które przesłały raport.

Prosimy, żeby sprawdzili Państwo status swojego raportu - można to zrobić po zalogowaniu w zakładce "Wszystkie raporty". Prawidłowo przesłany raport ma status "przesłany do oceny". Z kolei status "tworzony" oznacza, że nie przesłano raportu. W takim wypadku należy otworzyć raport i kliknąć w przycisk "do oceny", a następnie potwierdzić przesłanie.

Od dzisiaj (czwartek, 29 listopada) za każdy dzień spóźnienia w przesłaniu raportu naliczamy 5 punktów karnych. Raporty będziemy przyjmować do 5 grudnia. Natomiast od 6 grudnia system przesyłania raportów jesiennych będzie zablokowany, a sędziowie przystąpią do pracy.

Zespołom, które chcą dosłać raport polecamy  INSTRUKCJĘ PISANIA RAPORTÓW,  która krok po kroku prowadzi przez proces tworzenia i przesyłania raportów.

HASŁO: