Główna O projekcie Regulamin Plan zadań Terminarz Materiały Nagrody Wyniki Mapa FAQ Patroni Kontakt Bank scenariuszy

NAGRODY

Łączna pula nagród wynosi około 30 tysięcy złotych.

NAGRODY GŁÓWNE

W konkursie przewidziane jest pięć nagród głównych  (rzeczowe), przyznawane przez Zespół Sędziowski za uzyskanie najwyższej punktacji z zadań konkursowym w każdym z etapów. Nagrody przyznawane będą oddzielnie w dwóch kategoriach: zerówki i klasy I, klasy II-III. Pięć  najlepszych zespołów z każdej kategorii otrzyma nagrody. Nagrody rzeczowe za etapy są przyznawane członkom zespołu konkursowego i opiekunowi zespołu.

Dodatkowo zostanie stworzona całoroczna klasyfikacja GRAND PRIX dla zespołów, które wzięły udział we wszystkich etapach. Nagrody rzeczowe w klasyfikacji Grand Prix są przyznawane członkom zespołu konkursowego, opiekunowi zespołu oraz szkole.

Pełna lista wyników zostanie opublikowana na stronie projektu w zakładce WYNIKI po zakończeniu każdego etapu. Nagrody i dyplomy zostaną przekazane zwycięskim zespołom po zakończeniu konkursu, tj. we wrześniu 2016 roku. O sposobie przekazania nagród zwycięskie zespoły zostaną poinformowane po zakończeniu konkursu.

WYRÓŻNIENIA

W każdej kategorii zespoły, które zajmą miejsca 6-10 w klasyfikacji Grand Prix zostaną wyróżnione . Nagrodę za wyróżnienie otrzyma opiekun zespołu oraz jego członkowie. Lista wyróżnionych zespołów zostanie opublikowana na stronie projektu w zakładce WYNIKI po zakończeniu konkursu.

Wyróżnienia i dyplomy za wyróżnienia zostaną przekazane po zakończeniu konkursu, tj. we wrześniu 2018 roku. O sposobie przekazania nagród wyróżnione zespoły zostaną poinformowane po zakończeniu konkursu.

W SKRÓCIE:

PULA NA NAGRODY WYNOSI OKOŁO 30 TYS. ZŁ.

KAŻDA KATEGORIA JEST NAGRADZANA ODDZIELNIE.

NAGRODY OTRZYMA 5 NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW W KAŻDYM ETAPIE.

DODATKOWO NAGRODZONYCH ZOSTANIE 5 NAJLEPSZYCH ZESPOŁÓW  W KLASYFIKACJI GRAND PRIX, A KOLEJNE 5 ZOSTANIE WYRÓŻNIONYCH.